Heavy Lijn Sloophamers Chicago Pneumatic

, , , ,

Chicago Pneumatic introduceert “Heavy” line hydraulische sloophamers.

Chicago Pneumatic bekend van verdichtingsapparatuur en power packs, breidt het  programma uit met een “heavy” line hydraulische sloophamers. Chicago Pneumatic voerde al hydraulische sloophamers uit de light en medium range bestaande uit sloophamers met een machine gewicht van 1,3t (RX2) tot en met 28t (RX22), waar het getal achter de RX (Reliable to the eXtreme) staat voor het ideale machine gewicht. Nu worden de modellen RX25 tot en met RX53 in de markt gezet, deze modellen zijn geschikt voor een machine gewicht van 20 tot 70 ton. Enkele grote voordelen van Chicago Pneumatic hydraulische sloophamers zijn: de Hybride technologie (gas/olie) wat voor betere prestaties zorgt, hierdoor zijn er geen kostbare hogedruk accumulatoren gemonteerd. Andere voordelen zijn het innovatieve design wat er voor zorgt dat er minder componenten gebruikt zijn, daardoor kunnen de hamers in één lijn worden opgebouwd en hebben ze een hoge impact/gewicht ratio. Ook zijn de “heavy” sloophamers van CP de stilste op de markt en hebben een laag trillingsniveau wat overgedragen word op de machine. Met de extra opties zoals HD kit, extra stofringen en automatische vetsmering is geen sloopwerk te zwaar. De CP sloophamers zijn een 100% Duits kwaliteitsproduct. Sloophamer leverancier Infragereedschap is nog op zoek naar dealers die Chicago Pneumatic willen vertegenwoordigen, meer info via: www.infragereedschap.nl

Heavy Sloophamer Chicago Pneumatic

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*