Informatiedag Rotterdam voor aanschaf scootmobiel is zinvol

Rotterdam – Gisteren was het in Rotterdam een waar ‘scootmobiel-event’, zonder dat dit op Facebook was aangekondigd. De leveranciers van diverse merken deden hun best om zoveel mogelijk uitleg te geven. Veel aankomend scootmobielrijders vragen zich af wat de kabinetsplannen zijn. Voor sommigen kan dit betekenen dat er geen budget meer is voor een ‘veilige’ scootmobiel. Hieronder wordt verstaan dat men niet snel omvalt.

Testrit
Om te kunnen wennen aan een scootmobiel mocht men er ook op rijden. Een parcours met diverse obstakels onder begeleiding was een goede praktijkoefening. Sonja Kors de organisator van het evenement geeft aan dat er absoluut behoefte is aan ondersteuning bij de aanschaf van de scootmobiel. Dit leidt hij af uit het aantal vragen wat er leeft onder de mensen. Een reden te meer om volgend jaar weer een infodag te organiseren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*