Inleg spoelbak of opbouw spoelbak

Inleg spoelbakken kennen we ook wel als vlakbouw spoelbakken. Bij een inleg spoelbak oftewel vlakbouw spoelbak staat de rand gelijk met de hoogte van het werkblad. Inlegspoelbakken hebben zo ook hun voordeel. Het goede aan inleg is dat restjes en vocht zeer gemakkelijk afgenomen kunnen worden. Doordat er geen sprake is van een hogere rand kunnen er geen restjes of water blijven hangen.

Wanneer kiezen we voor een opbouw spoelbak, als we een kunststof werkblad hebben. Bij opbouw spoelbakken rust de rand van de spoelbak op het werkblad. Zeer belangrijk om te weten, hoe mooi de spoelbak ook is, hoe leuk je het zelf vindt, het is onmogelijk om elke spoelbak in een blad naar eigen keus te monteren. Spoelbakken kunnen we op drie verschillende manieren inbouwen, opbouw, onderbouw en vlakbouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*