Invictus Belts, meer dan een accessoire!

Een exclusief accessoire maakt de man en vrouw, waardoor een gevlochten Invictus Belt de ideale keuze is. Graag vertellen wij u meer over ons assortiment en de introductie van 3 nieuwe modellen. Al onze riemen worden in een chique verpakking geleverd en vormen op die manier een uitstekend product voor de trendy man en vrouw van dit moment.

Introductie 3 nieuwe modellen

Subtiele details, hoogwaardige materialen en uniek kleurgebruik; dat zijn de kenmerken die de gevlochten Invictus Belt vormgeven. De tijdloze en elegante uitstraling spreekt zowel mannen als vrouwen aan en vormt zo een exclusief accessoire, in een chique verpakking.

Invictus Belts startte met vijf riemen in de collectie, waarvan er één een beperkte oplage kent. Het gaat om de volgende modellen:

• Big Woven Belt Bordeaux
• Big Woven Belt Blue
• Big Woven Belt Brown
• Big Woven Belt Red
• Big Woven Belt Milano (special edition)

Aan de collectie zijn onlangs drie nieuwe modellen toegevoegd. Er is op die manier een interessant assortiment ontstaan, dat de trendy man en vrouw aan weet te spreken, die op zoek is naar exclusieve en hoogwaardige accessoires.

De nieuw geïntroduceerde modellen zijn:

• Single Layer Khaki
• Single Layer Orange
• Big Woven Belt Lucca (special edition)

Wilt u meer weten over onze riemen, of maakt u graag een afspraak om te spreken over de mogelijkheden? Wij horen graag van u op nummer 0630951662, of per email via contact@invictusbelts.com.
Kies een exclusief en trendy accessoire met een elegante en tijdloze uitstraling, kies voor Invictus Belts!

Over Invictus Belts

Invictus Belts is een jong familiebedrijf dat is opgericht door twee broers en hun moeder. De gemeenschappelijke passie voor luxe accessoires heeft geresulteerd in een tijdloze riem, met een klassiek-modern karakter. Het zijn de subtiele details, de materialen en het kleurgebruik die zorgen voor de karakteristieke classy-trendy uitstraling van de riemen van Invictus Belts. De riemen liggen momenteel in winkels in Den Haag, Venlo, Belgie en Duitsland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*