Je eigen boodschappentas bedrukken

,

Je kent hem wel, de grote boodschappentas. Klassiek met het logo van één van de supermarkten en bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Naast dat deze big shopper erg handig is voor veel meer dan alleen de wekelijkse boodschappen, is hij ook veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de plastic boodschappentas. Hoewel de aanschaf in eerste instantie duurder is voor de klant, is er uiteindelijk alleen maar voordeel. Denk alleen maar aan de langere levensduur en alle voordelen die daarbij komen kijken of hoeveel steviger de grote boodschappentassen zijn tegenover de plastic tassen.

Tegenwoordig zie je ook steeds vaker andere bedrijven dan supermarkten die een eigen boodschappentas bedrukken. Dit gebeurt op de meest originele manieren, zoals ook aan de binnenkant van de boodschappentas. Onder andere een tas die aan de buitenkant een mand lijkt en die aan de binnenkant gevuld is met appels. Omdat bedrijven bovendien veel meer dan alleen hun logo op de tas laten zetten wordt het naast gemakkelijk ook nog eens leuk voor klanten om een echte big shopper te bezitten. Met een beetje fantasie creëer je zo een van de leukste boodschappentassen waarbij je als bedrijf aan je naamsbekendheid werkt en een steentje bijdraagt aan het milieu. Een goede boodschappentas bestaat namelijk voor ruim 70% uit gerecycled materiaal.

Met de vele extra optie die er zijn om de tas helemaal compleet te maken is het zeker dat de boodschappentas bij elk bedrijf past. Moet de tas een verstevigde bodem, gelamineerde afwerking, unieke sluiting of misschien een extra lang of kort hengsel? Het kan allemaal en dat al binnen twee weken geleverd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*