Kerstsieraden voor moeder & dochter sámen

Herkenbaar?
Je dochter trekt je feestjurk uit je kast en loopt trots door de kamer. Ze wil met Kerst net zo mooi zijn als mama, hoe lief is dat?!
Speciaal voor de kerstdagen lanceert KAYA een bijzondere sieradenlijn voor mama en dochters sámen. De inspiratie voor de sieraden haalde KAYA uit de schoonheid van de natuur: échte parels, rozenkwarts edelsteen, glinsterende kristallen en roze roosjes. Feestelijke namen als ‘Love, ‘Flower en ‘Glitter’ staan garant voor een lief cadeautje onder de kerstboom.
Giving Back
KAYA wil kinderen aan de andere kant van de wereld ook laten stralen. Daarom doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Op dit moment gaan Jainaba (9 jaar), Ousman (6 jaar) en Amadou (4 jaar) door de donaties naar school.
Product – en verkoopinformatie
De kindersieraden zijn verkrijgbaar in diverse maten, van babysieraden tot tiener. De Mom & Me sieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met een beschrijving.
* Love: Witte zoetwaterparels en Pastel roze rozenkwarts, twee prachtige elementen uit de natuur. Set vanaf €31,90.
* Flower: Symbolische armbandjes voor levensvreugde (bloemetje) en de liefde (hartje) tussen moeder & dochter. Set vanaf €36,90.
* Glitter: Helderwitte ronde pareltjes met lichtroze kristallen. Extra glinsterend voor de feestdagen. Set vanaf €31,90.
Noot voor de redactie
Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanja Rakhou. Dit persbericht en bijbehorend rechtenvrij beeldmateriaal vindt u op http://www.kayasieraden.nl/nl/over-ons/voor-de-pers/. Mocht u ander beeldmateriaal nodig hebben, of een ander formaat, dan verzorgen we dit graag.
Mail: info@kayasieraden.nl, Telefoon: +386-51671155, Web: www.KAYAsieraden.nl
Uitleenservice: KAYA stelt haar sieraden graag ter beschikking voor fotoshoots en reportages, de sieraden mogen bij plaatsing worden gehouden.
Kortingscode: Voor Blogs en Magazines stelt KAYA een 15% kortingscode beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*