Make-up workshop ‘Kleur mee met de herfst’

Vilsteren, 26 oktober 2012  –  Het is herfst. De kleuren buiten veranderen van intens groen naar prachtige oranje, rode en gouden kleuren. Het blad valt, de temperatuur daalt. Voor de natuur is verandering heel gewoon, het gaat met de seizoenen mee. Waarom vinden wij dat dan zo moeilijk?

Durf te veranderen
Mensen houden niet graag van verandering. Het is fijn als iets vertrouwd is. Ze dragen vaak dezelfde kledingstijl, hetzelfde kapsel. En enige dat wel verandert zijn de kleuren, deze gaan wel mee met de laatste trends en het huidige seizoen. Want dit wordt bepaalt door de mode-industrie. Maar waarom dan altijd dezelfde kleuren make-up dragen? Durf eens iets anders te proberen. Weet je niet hoe, laat je dan inspireren tijdens de workshop: kleur mee met de herfst. Heel leerzaam en vooral ook heel gezellig!
 
Je bent je eigen visagist
Bij Beauty & Wellness ‘De Grenshoeve’ kun je in een middag of avond leren welke kleuren bij jou passen, hoe je jouw sterke kanten extra kunt benadrukken en de mindere kanten kunt camoufleren. Het is ook heel geschikt voor vrouwen die niet of nauwelijks make-up dragen, maar wel graag een egalere huid willen. Je gebruikt tijdens deze workshop biologische make-up die geen allergie kan veroorzaken, maar juist verzorgend is.

Over Marielle Vreeken
Marielle Vreeken helpt vrouwen met een drukke baan al hun stress los te laten, zodat zij er 10 jaar jonger uitzien en zich als herboren voelen. Haar missie is vrouwen jonger te laten voelen en meer energie te geven, zodat zij zelfvertrouwen uitstralen en zich sterk voelen. Deze vrouwen zijn evenwichtig, vol energie en kunnen de hele wereld aan. Marielle heeft hiervoor speciale programma’s ontwikkeld, zie www.degrenshoeve.nl.
 
Meer informatie:
Marielle Vreeken
0529-467 990
www.degrenshoeve.nl
info@degrenshoeve.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*