Mixr van Beats By Dre

, ,

ÔªøBeats By Dre Mixr

Als je een draagbare DJ hoofdtelefoon zoekt dan is de Mixr iets voor jouw Je kunt gemakkelijk de speakers roteren handig wanner je achter de draaitafels staat of gewoon wanneer je even een gesprek wilt voeren

Binnen de beats by dre lijn is de Mixr een van de nieuwere modellen De hoofdtelefoon is ontworpen in samenwerking met david guetta, hieraan dankt hij zijn prachtige uiterlijkZowel een wit als een zwart model is beschikbaar

De Mixr heeft een uitstekende geluidskwaliteit, zoals je van beats by dre kunt verwachten Door zijn lichte gewicht is de hoofdtelefoon zeer comfortabel om te dragen Tevens is de mixr gemakkelijk transporteerbaar omdat hij gevouwen kan worden tot een klein pakketje

De mixr heeft een extra kachtig volume zodat het geluid goed gehoord kan worden midden in een set.

Daisy chianen

Het is mogelijk om deze hoofdtelefoon te daisy chainen Dit houd in dat je andere koptelefoons op de jouwe kunt aansluiten om zo je muziek te delen met anderen

Bronnen:

http://allesoverbeatsbydre.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*