Na Project X nu 1e boekpresentatie op Facebook‏

, ,

Ter ere van de lancering van het boek ‘Op de kroeg’ wordt op 24 november de eerste boekpresentatie ooit op Facebook gehouden, het zoveelste bewijs na Project X dat social media zoals Facebook een steeds belangrijkere rol in de samenleving spelen.


Project X in Haren bewees al de invloed die social media zoals Facebook en Twitter kunnen hebben. Een uitnodiging voor een feestje die per ongeluk op publiek stond zorgde al voor chaos in het anders altijd rustige Haren. Maar dit is niet het eerste voorbeeld van de kracht van social media. Denk aan het gebruik van social media in het onderwijs, project X achtige events in het buitenland en ga zo maar door.


Het kon dan ook niet lang duren voordat meer vormen van evenementen via social media zouden plaatsvinden. Dat is een van de redenen dat Valentijn Stevens ervoor heeft gekozen om de presentatie van zijn nieuwe boek op Facebook te houden. Dit boek, dat gaat over het studentenleven in Enschede, zal op 24 november om 20.00 uur in gepresenteerd worden op de Facebook pagina www.facebook.com/opdekroeg. In ‘Op de kroeg’ vertelt Valentijn Stevens vol humor over zijn belevenissen tijdens zijn studententijd te Enschede. Hij geeft in zijn verhalen praktische tips om om te gaan met de problemen die je als student tegen komt zoals huisgenoten die niet kunnen koken, verplicht college op vrijdagochtend, een gestolen fiets en geldgebrek. Voor de presentatie is een publiek evenement gecreëerd waarmee de 1e boekpresentatie op Facebook een feit is.


“Het bereik van Facebook is enorm en daarom denken wij op deze manier meer potentiële lezers te kunnen bereiken dan met de reguliere presentaties in bibliotheken,” aldus Valentijn Stevens. “Iedereen kan de presentatie direct volgen zittend op de bank met de Ipad in de hand, makkelijker kan bijna niet. ”


Na afloop van de presentatie is er ruimte voor vragen en krijgen toehoorders de mogelijkheid om delen van het boek te kopen en te downloaden.

Persinformatie
Mocht u meer informatie willen over bovenstaand Facebook evenement dan kunt u  mailen naar valentijnstevens@hotmail.com of de bijbehorende Facebookpagina bezoeken via www.facebook.com/opdekroeg.
Het boek dat gemaakt is met medewerking van o.a. Youp van ’t Hek en Herman Finkers, heeft als ISBN nummer 9789461934222 en is te verkrijgen via alle bekende (internet)boekhandels.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*