Nieuw in Nederland: de ENERGETIX Showroom Party

 
 
 
 

Let's Party - de ENERGETIX Showroom Party

Nieuwste ENERGETIX collectie 2012-2013 in ENERGETIX Showroom

Een vertrouwd concept in een nieuw jasje

De ENERGETIX Homeparty of Thuisparty was er al: u  nodigt wat kennissen, vrienden, buren en/of collega

’s uit om bij u thuis kennis te maken met de ENERGETIX Magneet sieraden, wij komen naar u toe en maken er samen met u een feestje van. Ons idee om de ENERGETIX Showroom Party te introduceren is weliswaar vernieuwend, maar tegelijkertijd logisch. De vrije locatiekeuze, die wij onze klanten zo bieden, sluit goed aan  bij de behoefte van een aantal mensen, die het wél leuk vinden om het initatief te nemen en een ENERGETIX party willen organiseren, maar niet zo enthousiast zijn om dit bij hen thuis te doen. De introductie van de  ENERGETIX Showroom Party kon gewoon niet uitblijven en is vanaf nu te boeken.

Let’s Party

Frits Groenevelt vertelt: ‘Wij luisteren altijd goed naar onze klanten omdat wij optimale service willen geven. De afgelopen tijd hebben wij op verzoek van een aantal klanten een ‘oude vertrouwde homeparty’ gegeven in onze eigen ENERGETIX Showroom, dus niet bij hen thuis. Dit is geweldig leuk ontvangen. Door de gastvrouw, door de klanten en ook wijzelf vonden dit heel leuk om te doen’. Daarover zijn we gaan nadenken. 

Blijkbaar bestaat hieraan behoefte en dus willen wij hieraan graag een verdere invulling geven. Eigenlijk waren we er al klaar voor.  Wij onderscheiden ons namelijk, omdat wij een bijzonder fraaie ENERGETIX showroom met ontvangstruimte met een oppervlakte van ruim 250 m² hebben in Bleiswijk. Hier presenteren wij de volledige ENERGETIX collectie. Wij weten dus uit ervaring, dat de klanten die ons hier bezoeken bereid zijn om soms zelfs honderden kilometers te rijden om in een ontspannen sfeer de ENERGETIX sieraden te kunnen bekijken, te passen en direct mee te nemen. En dat bevalt zó goed, dat ze vaak terugkomen met familie en vrienden. Wij hebben daarnaast veel klanten, die zelf bijzonder enthousiast zijn over de ENERGETIX magneetsieraden en het leuk of noodzakelijk vinden om ook hun vrienden en familie hiermee kennis te laten maken. En het blijkt, dat sommige van die klanten best iets willen organiseren, maar opzien tegen de rompslomp. Mensen uitnodigen is niet zozeer het probleem, maar wat is een goede datum, wat doen we met partner en kinderen én natuurlijk heeft niet iedereen zin in de drukte vooraf. Kortom, wij hebben de ruimte, wij hebben de sieraden, meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid én wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen. Oók de gastvrouw/gastheer! Het lag dus eigenlijk al voor de hand: de introductie van de ENERGETIX Showroom Party – uniek in Nederland.’

Vertrouwd: u ontvangt een bonus van 10% van de omzet

De gastvrouw/gastheer zal samen met de gasten genieten van een supergezellige en informatieve tijd. Een groep van zo’n 8 tot 15 mensen is ideaal. De gastvrouw/gastheer nodigt de gasten uit – de gasten komen naar onze ENERGETIX Showroom en wij verzorgen alles tot en met het drankje en het hapje. Wij belonen de gastvrouw/gastheer van de ENERGETIX Showroom Party op dezelfde aantrekkelijke manier als dat nu ook geldt voor de oude vertrouwde ENERGETIX Homeparty. Kortom, Let’s Party.

Adres ENERGETIX Showroom – GRATIS PARKEREN

Hoekeindsehof 1 – 2665 JZ Bleiswijk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Luxofit Nederland / ENERGETIX Magneetsieraden

Contactpersoon: Frits Groenevelt

Telefoon: 010 – 52 22 643

Mobiel: 06 – 54 930 900

Email: info@luxofit.nl

http://www.luxofit.nl/ (voor meer informatie)

http://www.energetix-nederland.nl/ (voor bestellingen)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*