Ook prominente Nederlanders kiezen voor Insignum Horloge`s.

Wij zijn vereerd dat ook prominente Nederlanders Insignum horloge`s dragen.
Ferri Somogyi en DJ Jose zijn hier enkele voorbeelden van.

AMERSFOORT oktober 2012- Insignum, de Duitse maker van exclusieve heren horloge`s maakt zijn entree op de Nederlandse markt. Na Duitsland, Zwitserland en Italie mag Nederland zich verheugen op de komst van dit bijzondere merk met zijn stoere en no-nonsense uitstraling gecombineerd met een uistekende kwaliteit. Insignum heeft gekozen om de Nederlandse markt te betreden samen met Horlogeworld; als exclusieve distributeur worden de Premium- en Reserve-lijnen gevoerd.

Alle PREMIUM modellen van Insignum worden bedacht in Duitsland. Aangedreven door een japans precisie-uurwerk. De modellen hebben een behoorlijk formaat en zijn altijd in 3 of meer kleuren leverbaar. Gedurft en kleurrijk en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar.

De INSIGNUM PREMIUM LINE modellen komen altijd in een gelimiteerde oplage en vaak in 3 of meer kleuren combinaties. Dus dat betekend dat je er vaak snel bij moet zijn want op is ook echt op. Omdat er toch veel combinaties mogelijk zijn en de oplage`s gelimiteerd zijn hebben ze ook als slogan ” A personal Watch!! “.

De INSIGNUM RESERVE LINE modellen zijn eigenlijk de ” extreme tak ” van het merk. Kast afmeting tot wel 54,3 mm zonder kroon en toch licht van gewicht en comfortabel te dragen, zelfs onder een pak misstaan de modellen niet.

De eigenaren van www.horlogeworld.nl zijn erg blij met Insignum en het is een super aanvulling op het bestaande assortiment. Daarbij zijn we ook erg vereerd om het merk in Nederland op de kaart te zetten. Alle modellen staan online bij www.horlogeworld.nl en vanaf nu volop leverbaar.

Het management van ‘Horlogeworld’ heeft hoge verwachtingen voor Insignum. “Nederlandse horlogedragers willen een combinatie van uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid. Insignum overtreft de verwachtingen op beide gebieden en ook de stoere uitstraling zal het hier goed doen”, zegt Paul Dillewaard, eigenaar van Horlogeworld. De Online horlogewinkel startte in 2009 en vertegenwoordigen een groot aantal merken zoals Seiko, Citizen, Nautica, Casio, Fossil en nog 15 andere merken. Een groot aantal accessoires waaronder horlogekisten, watchwinders, tools en tassen completeren het aanbod. Een ander recent initiatief van Horlogeworld is www.oranjehorloges.nl.

Link naar de website http://www.horlogeworld.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*