Party verhuur in reptielen

Een partyverhuur in Amerika heeft een zeer unieke manier van een party gezellig en afzonderlijk te maken. Doordat er in bepaalde gedeelten van Amerika altijd prachtig zonnig weer is, is het bijna elk weekend feesten geblazen. Hierdoor zijn er zoveel party’s dat men een manier moet bedenken om zijn of haar feest iets speciaals te geven.

De nieuwste trend van een party verhuur is, reptielen verhuren. Gasten vinden het te gek als er reptielen in het zwembad naast hun bevinden. In de meeste gevallen gaat het om immens grote levensechte dieren. Zodra gasten het door hebben dat er op een feest reptielen gehuurd worden, zijn ze er als de kippen erbij.

In het begin waren de gasten een beetje huiverig, maar nu zijn ze er dol op. Vooral kinderen vinden het reuze leuk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*