Powerpack oplader

Sinds de opkomst van smartphones zijn er wereldwijd vele tientallen miljoenen apparaten verkocht. Gebruikers van de smartphones zijn over het algemeen goed te spreken over de moderne technologie die letterlijk aan hun vingertips zijn. Een klacht die de modern zogenaamde ‘new age’ gebruiker heeft, betreft de accu van de smartphones. De gebruikers klagen vaak over de levensduur van de accu. Dat is natuurlijk niet gek, als men het apparaat gedurende de dag gebruikt om te bellen sms’en, lezen, het internet door browsen etc. Deze functionaliteiten vergen immers energie van de accu van de apparaten.

Een powerpack biedt voor verschillende smartphones een uitkomst. Het is instaat door middel van een zonnecel, zonlicht in energie om te zetten. Behalve het opladen van de accu kan men met een zonnecel ook andere apparaten van energie voorzien, zoals een solar lamp etc. Deze technologie maakt het mogelijk geavanceerde apparaten overal te gebruiken, vooral op plekken waar er geen of weinig elektriciteit voorzieningen zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*