Slim en duurzaam verhuizen kan ook

Kodibox lanceert een handig en milieuvriendelijk alternatief voor kartonnen verhuisdozen

Plannen, sorteren, opruimen, poetsen, inpakken, dragen, sleuren, … laten we eerlijk zijn, verhuizen is vaak geen pretje. Enkele Amerikaanse onderzoeken plaatsen verhuizen zelfs in de top tien van de meest stresserende gebeurtenissen in een mensenleven. Op zo’n moment zouden verhuisdozen het minste van je zorgen moeten zijn. Daarom lanceert Kodibox een handig en milieuvriendelijk alternatief voor kartonnen verhuisdozen.

Gemakkelijk kan ook

Kodibox levert stevige, duurzame kunststof verhuisdozen aan huis. En dat maakt verhuizen een heel stuk makkelijker! Niet alleen worden ze aan je deur geleverd, ze moeten bovendien niet in elkaar geplooid worden en hebben geen tape of plakband nodig. Je hoeft dus niet langer in de file te gaan staan om je auto vol te proppen met bananendozen. Gedaan met het origamiwerk en geen gesukkel meer met tape die overal behalve aan je dozen blijft plakken. Met de handige Kodibox verhuisdozen begin je onmiddellijk met pakken, je sluit het deksel en klaar!

Vlotter verhuizen, zonder frustraties

Al vaak geprobeerd kartonnen dozen te stapelen? Van verschillende formaten? Met een uitpuilende bovenkant en loshangende bodem? Juist! Geen sinecure. De Kodibox verhuisdozen kan je perfect op elkaar stapelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook een zee aan ruimte en loopt je verhuis als een trein. En omdat je samen met je dozen ook handige rolwagentjes krijgt, spaar je ook nog eens je rug!

Omdat ze van stevig plastiek zijn gemaakt, hoef je je geen zorgen meer te maken wanneer één van je vrienden een doos vol boeken bovenop je collectie martiniglazen stapelt. En van vieze geurtjes of ander vuil dat vaak met herbruikt karton meekomt moet je ook niet meer bang zijn: de kunststof verhuisdozen van Kodibox worden na ieder gebruik grondig schoongemaakt en ontsmet.

Afgehaald staat netjes

Zodra je verhuisd bent en alles hebt uitgepakt, worden de Kodibox verhuisdozen weer opgehaald op je nieuwe plek. Zo bespaar je jezelf enkele ritten naar het containerpark of een garage vol met lege dozen. En je geniet meteen van je nieuwe plek.

Beperk je ecologische verhuisvoetafdruk

Geen tape of plakband. Minder verpakkingsmaterialen. Duurzamer en talloze malen herbruikbaar. Kodibox verhuisdozen worden tot 400 keer hergebruikt vooraleer ze 100% gerecycleerd worden. Kartonnen dozen daarentegen worden gemiddeld slechts enkele keren gebruikt vooraleer ze gerecycleerd of vernietigd worden. Voor elke herbruikbare Kodibox verhuisdoos zou je dus al snel meer dan 100 kartonnen dozen moeten produceren. Zo draag je ook je steentje bij aan het milieu.

Voor de redactie

Wil je meer informatie over dit persbericht of over Kodibox? Kijk dan zeker eens op Kodibox verhuisdozen of contacteer:

Simon De Schryver

Mede-oprichter Kodibox

+32 477 55 31 61

simon@kodibox.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*