Statiegeld doneren aan Stichting Supersoof

Heemskerk, 31 oktober 2012. Bezoekers van C1000 Roemer te Heemskerk kunnen vanaf heden hun statiegeld doneren aan Supersoof. Deze stichting is vorige maand opgericht om behandeling van de neuroblastoomkanker van Sofie Ligthart (6) in Amerika financieel mogelijk te maken.

Flessenautomatenleverancier Tomra Systems installeerde kosteloos een speciale donatieknop voor de actie. “Ik vind het een goede zaak als ondernemers zich inzetten voor goede doelen en ben daarom altijd bereid dergelijke acties te ondersteunen”, aldus operationeel directeur René Hissink. “Supermarkten die ook een statiegeldactie voor Sofie willen starten, kunnen contact met ons opnemen. De eerste vijf ontvangen ook een gratis donatieknop”. Eerder schonk het bedrijf al donatieknoppen voor de stichtingen ‘Geluk voor Puck’ en ‘Dappere Thijn’ die met succes geld inzamelden voor dezelfde intensieve behandeling in Amerika.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*