Synology onthult DiskStation DS2413+: betrouwbare NAS-server voor het MKB

  • Optimale beschikbaarheid
  • Met DiskStation Manager 4.1 (DSM 4.1)
  • Uitgebreide iSCSI-ondersteuning
  • Plaats voor twaalf harde schijven

Taipei, Taiwan, 3 oktober 2012 – Synology lanceert de DiskStation DS2413+, een schaalbare NAS-server voor het MKB met ruimte voor maximaal twaalf harde schijven. Als de capaciteit met twaalf schijven toch te laag is, kan de DS2413+ voor meer opslagruimte aan een Synology DX1211 uitbreidingsunit worden gekoppeld.

“De DS2413+ biedt een uitzonderlijk hoog niveau van gegevensbescherming en prestaties voor gebruikers die maximale uptime van hun systeem eisen,” zegt Chad Chiang, productmanager van Synology. “De betrouwbaarheid van de DS2413 + wordt bewaakt door een zwaar arsenaal aan mechanismen, waaronder passieve CPU-koeling, redundante ventilatoren en hot-swappable schijven. De dubbele LAN-aansluiting met failover-ondersteuning zorgt ervoor dat het systeem ook bij het uitvallen van één LAN-aansluiting blijft functioneren.”

Met een 2,13GHz dual-core processor en 2GB RAM-geheugen – uitbreidbaar tot 4GB – levert de Synology DS2413+ lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 201,03MB/sec en 196,87MB/sec bij RAID5 met gekoppelde LAN-verbindingen (Link Aggregation) in een Windows-omgeving. Een andere verbetering aan de DS2413+ is de USB 3.0-interface, die tien maal zo snel is als USB 2.0.

Uitgebreide iSCSI-ondersteuning zorgt ervoor dat de DS2413+ naadloos kan worden geïntegreerd met de belangrijkste virtualisatie-oplossingen, waaronder VMware vSphere VAAI-ondersteuning, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V. Ondersteuning van LDAP, Windows AD en ACL maakt het eenvoudig om de DS2413+ in een zakelijke omgeving op te nemen.

Net als alle NAS-servers van Synology maakt de DS2413+ gebruik van DiskStation Manager (DSM) 4.1. Dit besturingssysteem vereenvoudigt ingewikkelde taken, verhoogt de productiviteit en biedt een snelle en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DS2413+ is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €1.300 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*