Titanic Deluxe Belek

Titanic deLuxe opent begin april 2013 haar deuren en is het nieuwste hotel van Belek. Het is prachtig gelegen, te midden van groen en aan de rivier. De faciliteiten zijn enorm en zullen aan al uw wensen voldoen. In dit fantastische 5-sterren resort moet u geweest zijn!

Ligging: Titanic De Luxe in Belek

Titanic deLuxe ligt in een prachtige groene, bosrijke omgeving. De tuin van het hotel grenst aan de rivier met 3 steigers. Het privé-strand ligt op 1200 m, er is een shuttle service naar het privé-strand. Het ligt direct aan de rivier. Het centrum van Kadriye ligt op 3 km en het centrum van Belek op 6 km.

Faciliteiten:

Het super de luxe 5-sterren resort Titanic deLuxe Belek is de jongste telg van de Titanic hotel keten en overtreft werkelijk alles. Het resort beschikt over 750 kamers ondergebracht in het hoofdgebouw en bijgebouwen. Er is een buffetrestaurant, 5 a la carte restaurants (Vis, Italiaans, Turks 1x per verblijf gratis. ‘Boat’ en ‘Privado’ zijn tegen betaling), en een patisserie. Voor drankjes kunt u zich naar een van de 10 aanwezige barren. In de grote en ruim opgezette tuin liggen diverse zwembaden waaronder een bad met zeewater, een hoofdbad, een bad met 7 glijbanen, een olympisch bad en kinderbaden met glijbanen. Titanic deLuxe heeft u nog veel meer te bieden, wat denkt u van; wasserette, kinderwagens, doktersservice, diverse winkels waaronder minimarkt, drogist, souvenierwinkel, opticien, juwelier, kapsalon en verhuur van segways. Voor uw kleintjes en tieners is er meer dan genoeg te doen, zo zijn er clubs met uitgebreide entertainment, kinderwagens, babyfoons, kinderrestaurant en nog veel meer!

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (34m2) van Titanic de Luxe zijn modern en luxe ingericht en voorzien van kluisje, draadloos en bekabeld internet, telefoon, koffie en thee faciliteiten, minibar (water en fris), centrale airconditioning en een balkon. De badkamer heeft een douche, toilet en haardroger. De superiorkamers (39m2) over dezelfde faciliteiten. De deLuxekamers (70m2) beschikken over een DVD speler en een badkamer met bad. De familiekamers (70m2) bestaan uit een 2 ruimtes en een apart toilet. De familiekamers Poolsuite (80m2) liggen in een van de bijgebouwen, aan een zwembad en beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie in Titanic deLuxe kunt u gebruik maken van het ruime aanbod van faciliteiten op het gebied van sport en ontspanning. Sportactiviteiten zoals tafeltennis, darts, boogschieten, jeu de boules, beach volleyball, basketbal, aerobics, waterpolo en pilates zijn gratis. Tegen betaling: Bowlen, biljart, playstation en games, watersporten. In de wellness van 12.000 m2 kunt u kosteloos gebruik maken van Turks bad, sauna, binnenbad, sneeuwkamer en de stoombaden. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Titanic biedt u een uitgebreid animatieprogramma aan met sport, spel, kookclinics en spectaculaire shows.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*