Uniek in Nederland: motorstalling met (unit)beveiliging

, ,

Met de winter voor de deur kunnen we zeggen dat het motorseizoen weer zo goed als voorbij is. Hoog tijd om uw motor te stallen in een droge, veilige opslagruimte en niet alleen tegen schade door de komende winterse weersomstandigheden, maar zeker ook tegen diefstal.

De afgelopen maandag was het in Roermond namelijk weer zo ver. Daar zag een agent in privétijd dat aan de Burgemeester Geuljanslaan een motor werd gestolen. Hij alarmeerde zijn collega’s die na een achtervolging en een waarschuwingsschot de daders konden aanhouden. Tijdens de achtervolging werd de motor door een botsing beschadigd.

Ook in het Gelderlandse Renkum was het enige tijd geleden raak. Daar werd een motor tussen 0.00 en 6.55 uur uit een schuur gestolen en in Hoorn werd eind september een 21-jarige man opgepakt wegens poging tot motordiefstal. Een voorbijganger had de politie gebeld omdat hij een onbekende bij hem in de buurt een motor zag stelen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij de desbetreffende motor op zijn kant liggen met daarnaast een schoen. De motordief op één schoen werd verderop aangehouden, maar de motor was ook in dit geval beschadigd.

Stal uw motor winter- en diefstalbestendig!

motoropslag winter

Bent u in het bezit van een motor en rijdt u eigenlijk alleen maar in het zomerseizoen? Dan wordt het aangeraden uw motor in de wintermaanden niet onbeschermd buiten te laten staan, maar hem te laten stallen in een speciaal daarvoor ontworpen motorstalling. Uniek in Nederland zijn de speciaal ontworpen motorstallingen, waar uw motor droog en goed beschermd ondergebracht kan worden tegen de invloeden van het weer én tegen diefstal. Deze zogenaamde opslagunits, speciaal ingericht voor het stallen van motoren, zijn voorzien van een stopcontact en unitbeveiliging.

Wat het stallingsconcept nog meer uniek in zijn soort maakt, zijn de verschillende mogelijkheden van motorstalling. Zo bestaat er de budgetstalling waarbij meerdere motoren in één unit gestald kunnen worden, de comfortstalling (een motorstalling voor één motor) en de comfort-plus-stalling (een motorstalling voor meerdere motoren). Bij al deze vormen van stalling staat de motor droog en veilig in een verwarmde unit.

Eén van de aanbieders van dit unieke concept is Opslagruimte Lokaal, specialist in allerlei vormen van beveiligde opslagruimte dat voornamelijk in het westen van Nederland actief is. Voor meer informatie kunt u kijken op:http://www.OpslagruimteLokaal.nl .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*