Verlotingsactie van HippySkippy koe door Zuivelhoeve Dokkum

, , ,

Vanaf maandag 8 oktober tot en met zaterdag 20 oktober verloot de Zuivelhoeve Dokkum aan de hoogstraat 23 tegen over de HEMA iedere dag, onder klanten die iets gekocht hebben in de winkel, een leuke, grappige HippySkippy bal in de vorm van een koe waarop kinderen vrolijk kunnen rondspringen.

Hoe doe je mee? Iedere deelnemende klant levert zijn/haar kassabon van aankoop met naam en telefoonnummer in.
Elke dag wordt uit de ingeleverde kassabonnen een kassabon geloot die de winnaar is van de HippySkippy bal.
De gelukkige winnaar van de HippySkippy koe wordt door Zuivelhoeve Dokkum gebeld en wordt ook op de Zuivelhoeve Dokkum twitterpagina: http://twitter.com/zuivelhdokkum bekend gemaakt. Zie voor meer informatie ook op www.facebook.com/zuivelhoevedokkumwinkel

Algemene informatie over de hippy skippy:
U heeft ze waarschijnlijk al gezien, die leuke, grappige skippybal in de vorm van een dier waarop kinderen vrolijk kunnen rondspringen.
Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind! Op deze skippybal leert het kind al haar spieren ontdekken en gebruiken.

Denk aan huppen, vasthouden, balanceren en het samenspel van ogen en handen.

De HippySkippy is met name geschikt voor de opgroeiende peuter en kleuter waarbij de te ontwikkelen coördinatieve vaardigheden een dagelijkse uitdaging vormen.

Keurmerk
De HippySkippy is CE gekeurd en voldoet aan de strenge regels op speelgoed binnen Europa. De HippySkippy wordt onafhankelijk gekeurd bij instanties zoals TÜV en SGS;Robuust: gemaakt van sterk, duurzaam PVC. De HippySkippy is extra dik zodat hij bestand is tegen een stootje. Gebalanceerd design: de HippySkippy is zo ontworpen dat er ook te skippy-en is en niet dat het dier uit onbalans is waarbij de zwaarte van voren in de kop of van achter in de staart zit.

Voor welke leeftijd is de HippySkippy?
De HippySkippy is vrij laag en daarom in het bijzonder geschikt voor kleine kinderen en is met name bedoeld voor de opgroeiende peuter en kleuter.

Te winnen bij de Zuivelhoeve Dokkum

Zuivelhoeve Dokkum

Hoogstraat 23

9101 LH Dokkum

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*