Waarom nog stofzuigen?

,

U kent het zeggen… “Als mama niet gelukkig is, is niemand gelukkig”? Ik denk dat de meesten van ons het er mee eens zij dat een vuil huis echt stress kan opleveren en een schoon huis ons een beetje meer aangenaam maakt. Dus, toen de mensen uit Neato Robotics vroegen of ik geïnteresseerd was in het uitproberen van hun nieuwe model van de XV-25 huisdier en allergie, ik sprong op de kans!

Waarom een robot stofzuiger?

Ik weet niet over u, maar er is niets dat me over de rand stress niveau dan mijn vloeren duwt. Wanneer de meisjes nog thuis waren gestofzuigde ik elke dag. We hebben altijd honden gehad in het huis, dus de enige manier om het leefbaar te houden was elke dag stofzuigen.

Nu ze ouder zijn en onze levens drukker zijn, zijn we tot een keer per week stofzuigen terug gegaan. Ik heb geleerd te leven met die… maar het is niet mijn ideale. Een robot stofzuiger gaf me mijn gelukkig en zetje in de rug! Het doet stofzuigen zodat ik het niet hoef . Eigenlijk, ik ben niet eens nodig , of wakker, terwijl mijn vloeren worden gereinigd.

Hoe werkt de Neato Robot stofzuiger?

Het doet wat ik heb geen tijd om te doen! — zonder mij doen (of betalen iemand om het te doen)! Om eerlijk te zijn, was ik een beetje sceptisch. De XV-25 is speciaal ontworpen voor gezinnen met huisdieren en allergenen en heeft hogere luchtstroom te halen vuil en huisdier haar en verminderen van allergenen in het huis op een dagelijkse basis.

Zodra de Neato aankwam in ons huis, was ik klaar om hem aan het werk te zetten! Ik nam hem uit de doos en zette hem aan de stroom (die duurde slechts ongeveer 2 uur voor volledig opladen), dan laat ik hem te gek mijn tapijten schoonmaken en tegel!

Deze eerste-van-zijn-soort toewijzing robot gebruikt het laser-based positionering pad-planning systeem en om bij te houden wat zij al heeft gereinigd en wat het heeft verlaten om schoon te maken. Het reinigt uw huis, met een eenvoudig patroon van de heen-en-weer rechte lijn, zodat het lijkt erop dat je deed het stofzuigen jezelf. Het vermijdt het zoveel mogelijk stoten, omdat het daadwerkelijk kan ” een object zien en schoon rond het. En het kan pauzeren medio-reiniging bijladen haar batterijen en terugkeren naar waar het was gebleven tot finish stofzuigen.

Het laat me weten wanneer het klaar is met het stofzuigen en keert terug naar het oplaadstation! (geen noodzaak om het babysitten!)

De Neato gaat onder meubels die ik krijg niet om met mijn standaard stofzuiger op een regelmatige basis, en de macht die het heeft gewoon blies me weg. Is het luid? Nee, ik zou zeggen dat het is een beetje meer stil dan mijn standaard stofzuiger uitgevoerd.

Ik heb gevallen in liefde en Got mijn gezond verstand terug!

Mijn favoriete functie van de Neato is het feit dat ik het te reinigen kunt plannen. Ik heb niet te onthouden in te schakelen. Ik gebruikte het menu het schema instellen en het doet de rest, of ik thuis ben werken, slapen, geen kwestie de Neato zorgt ervoor dat mijn vloeren verblijf schoon! Alles wat ik moet doen is leeg de bak vuil!

Dit moment heb ik het gepland om de hele huis schoon op Tues, Thurs en zaterdagochtend, en het vuil bin is vol elke keer! Als de Neato uit de batterij tijdens het schoonmaken loopt, het hoofd terug naar de basis, oplaadt, dan gaat terug tot het einde van een paar uur later. U kunt het ook hebben schoon slechts bepaalde gebieden, dus misschien die u het wilt vacuüm uw Familiekamer dagelijks, en de gang om de andere dag-het kan dat ook doen!

Waar te koop de Neato XV-25 huisdier en allergie

Neato verkoopt voor ongeveer $429, en kan worden gekocht bij plaatsen zoals Lowes, Sears, en op Amazon. Ik weet dat de prijs klinkt misschien een beetje steil, maar er zijn sommige high-end rechtop vacua die er voor die prijs en zij doen niet het werk voor u! U moet duwen ze rond, verplaatsen meubilair en wrap koorden… de neato, je druk op een knop en achterover leunen en genieten van een kopje koffie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*