Win een weekend in Barcelona met OK Apartment Barcelona!

, ,

OK Apartment Barcelona is een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van appartementen in Barcelona. Met meer dan 500 appartementen is het een van de grootse aanbieders van de stad. Iedereen kan gratis meedoen met de loterij op de Facebook pagina van OK Apartment Barcelona. De prijs is een verblijf voor 2 personen voor een weekend in een appartement naast de Sagrada Familia. Ook ontvangt u 2 toegangskaarten voor de FC Barcelona experience.

Deelname

Deelname is eenvoudig en gratis voor iedereen die een Facebook account heeft. U kunt maximaal 3 loten krijgen. Volg de volgende stappen om mee te doen:

  1. Ga naar de Facebook pagina van OK Apartment en schrijf je in voor de loterij. Je ontvangt direct je eerste lot.
  2. Ontvang een tweede lot door een bericht te plaatsen op Twitter. Volg de aanwijzingen op de Facebook pagina.
  3. Nodig je Facebook vrienden uit ook mee te doen en ontvang een derde lot.

Je hebt tot 31 januari de tijd om mee te doen, daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt. De winnaar kan zelf de datums kiezen voor verblijf, mits het appartement beschikbaar is op die datums.

Hoe is het appartement?

OK Apartment Barcelona - Sagrada FamiliaFHet is een appartement van 65 m2 gelegen op de vierde verdieping met een mooi uitzicht op de stad. Het is geschikt voor 2 personen en heeft een moderne inrichting en veel licht. U heeft de beschikking over een volledig uitgeruste keuken, verwarming, airconditioning, televisie, internet en andere voorzieningen, zoals haardroger en vaatwasser. De locatie van appartement is op enkele meters van de beroemde Sagrada Familia, de kerk van Gaudi. De luxe winkelstraat Paseo de Gracia ligt op 15 minuten lopen van het appartement.

De FC Barcelona experience

U krijgt een rondleiding door het Camp Nou stadion van FC Barcelona. Vervolgens kunt u in het FC Barcelona museum alles leren over deze voetbal club. Tijdens de tour kunt ook de kleedkamer van de spelers bezichtigen. Daarnaast kunt u de trofeeën bezichtigen.

Over OK Apartment Barcelona

Met meer dan 10 jaar ervaring is dit bedrijf een van de meest betrouwbare verhuurbedrijven van Barcelona. Naast appartementen in Barcelona kunt u er ook terecht voor appartementen in Madrid en vakantiehuizen aan de Costa Brava.

Als extra service biedt OK Apartment Barcelona goedkoop vervoer van het vliegveld naar uw appartement. In samenwerking met Bono Taxi kunt u vanaf €6 per persoon naar uw accommodatie worden vervoerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*