Wuzzon Company start eigen affiliate marketing netwerk

Amsterdam, 16 oktober 2012 –  Performance based internet bureau Wuzzon Company start haar eigen affiliate marketing netwerk. Wuzzon Company is de specialist op het gebied van online lead- en sales werving en ontwikkelt diverse campagnes voor A merken in Nederland, zoals bijvoorbeeld Brand New Day, E.ON, NCRV & Bose. Met het eigen affiliate marketing netwerk kunnen publishers (bereikpartners) rechtstreeks deze campagnes opnemen met een hogere vergoeding en meer transparantie als belangrijkste voordelen. Wuzzon Company start met ongeveer 100 grote Nederlandse en internationale publishers.

Performance based
Louise Verschuren, mede oprichter Wuzzon Company: “Tot vorig jaar werkte wij vrijwel uitsluitend met de netwerken om bereik te genereren voor onze eigen campagnes. Het eigen netwerk maakt ons onafhankelijker en biedt meer voordelen voor de publishers.” Het white label affiliate marketing systeem Hasoffers, waar Wuzzon Company mee werkt,  kan qua features concurreren met de techniek van de grote netwerken in Nederland. In eerste instantie zullen alleen de eigen ontwikkelde campagnes van Wuzzon Company via het systeem worden aangeboden. Maar in de nabije toekomst kunnen ook performance based campagnes van derden worden opgenomen.
Mobiel bereik
Alle nieuwe campagnes van Wuzzon Company worden met responsive design ontwikkeld. Dit betekent dat de landingspagina´s zich automatisch aanpassen als ze met een mobiel apparaat of tablet worden bezocht. Binnen het nieuwe netwerk zijn dan ook veel partners met mobiel bereik aangesloten. Er is momenteel veel advertentie ruimte beschikbaar op mobiel, terwijl nog lang niet alle adverteerders dit kanaal benutten.
Publishers opgelet
Louise Verschuren: ”We nodigen alle publishers met een groot eigen mailbestand of ander relevante perfomance based bereik uit om zich te registreren op het netwerk en te profiteren van de goed converterende CPL campagnes.”
http://wuzzon.hasoffers.com
————————————————————————————————————-
Over Wuzzon Company
Wuzzon Company is dé specialist op het gebied online lead-en sales werving. Een performance based internetbureau waarbij creativiteit en conversie hoog in het vaandel staan.
Wuzzon Company werkt voornamelijk met A-merken in diverse branches, waaronder Rabo Mobiel, Brand New Day, E.ON, NCRV, Staatsloterij & Bose
Voor meer informatie
Wuzzon Company – Louise Verschuren
Damrak 70, unit 5.56
1012 LM Amsterdam
http://wuzzon.hasoffers.com
www.wuzzoncompany.nl
m: 06 1137 5250
e: louise@wuzzon.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*