YourSurprise.com komt razendsnel met persoonlijke telefooncase voor iPhone 5.

Zierikzee, 5 oktober 2012 – De nieuwe iPhone is onlangs gelanceerd in Nederland. YourSurprise.com heeft hier snel op in weten te spelen door binnen één week na de lancering, de persoonlijke iPhone 5 telefooncase op de markt te brengen. Met een foto, een tekst of een logo is het mogelijk de iPhone 5 case rondom te laten bedrukken.

Elk jaar weet Apple het voor elkaar te krijgen een nog betere versie te maken van hun iPhone. Dankzij hun innovatiekracht is een groot gedeelte van de wereldpopulatie al gezwicht en dus in het bezit van een iPhone. Toch willen de meeste van deze iPhone bezitters zich blijven onderscheiden met een originele smartphone. Daarom zijn de te personaliseren iPhone cases van YourSurprise.com ook een ware trend te noemen. Elke iPhone case is per stuk te bestellen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn case met persoonlijk design te ontwerpen.

Ondertussen zijn er al meer dan duizenden iPhone 5 toestellen verkocht. Ook voor deze talrijke iPhone 5 bezitters en de vele anderen die nog zullen volgen, is het mogelijk om een telefooncase van YourSurprise.com te personaliseren met een eigen ontwerp. Het design wordt geprint met grote precisie om dan direct in de telefooncase geïmpregneerd te worden. Zoals Eelco Nieuwenhuize, klantenservice manager bij YourSurprise.com en iPhone fan, het verwoordt: “Onze klanten zijn zeer tevreden wanneer ze de telefooncase thuis ontvangen. De krasvaste kunststof heeft een perfecte afwerking in 3D (de gehele telefooncase is bedrukt, ook de randen rondom) en een hoogwaardige uitstraling. Ik verwacht mijn iPhone 5 over enkele dagen te ontvangen, maar mijn telefooncase heb ik al laten maken.” De op maat gemaakte telefooncase sluit dan ook perfect om de iPhone 5 heen maar laat alle knoppen en de camera toegankelijk. Naast de iPhone 5 telefooncases zijn er ook cases te bestellen voor alle meest populaire telefoonmodellen.

YourSurprise.com is de online winkel waar voor elke gelegenheid een persoonlijk cadeau te bestellen is. Elk cadeau op de website is per stuk te personaliseren met een foto, logo of tekst. Dankzij dit unieke concept is het zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt mogelijk om een cadeau te geven met een persoonlijke tintje altijd van hoge kwaliteit. Het grote assortiment bestaat uit meer dan 1.000 cadeaus die, de volgende dag nog geleverd worden indien voor vier uur ’s middags besteld . Om de klant zoveel mogelijk van dienst te zijn, wordt het assortiment maandelijks aangevuld met nieuwe cadeau ideeën. Ook is de klantenservice van YourSurprise.com tot acht uur ’s avonds geopend om te kunnen helpen buiten de kantooruren om.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*