Be Informed benoemt Jan Willem Boissevain tot managing director Benelux

Be Informed is er trots op vandaag aan te kondigen dat Jan Willem Boissevain in dienst treedt als Managing Director. Hij wordt verantwoordelijk voor Be Informed in de Benelux.

Boissevain werkte recentelijk als Partner Publieke Sector bij Logica (nu onderdeel van CGI) en heeft jarenlange ervaring als management consultant en als sales en account manager. Hij heeft ruime kennis van zaken, beschikt over een breed sociaal netwerk en heeft de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn bij organisatieveranderingen en het in goede banen leiden van grote ICT-projecten.

“Be Informed laat zich steeds nadrukkelijker zien in de markt en overtuigt door werkelijk gerealiseerde transformaties”, zegt Boissevain. “Ik zie ernaar uit om meer grote organisaties in staat te stellen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan met Be Informed.”

“Be Informed maakt een snelle en sterke ontwikkeling door”, zegt CEO Rik Hoogenberg. “Jan Willem Boissevain heeft de kennis en ervaring om die ontwikkeling verder gestalte te geven en het succes van onze klanten te garanderen”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*