Bestseller over werven donateurs nu ook in het Nederlands verkrijgbaar

, , ,

Het idee om geld te vragen lijkt de meeste mensen af te schrikken. Toch moeten non-profits door o.a. bezuinigingen steeds vaker een beroep doen op donateurs.
Maar hoe kun je stapsgewijs en zonder angst donateurs benaderen? En hoe kun je met deze donateurs een goede relatie opbouwen?
In het boek “Durf te vragen!” legt Marc A. Pitman, een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving, uit hoe je met succes donateurs kunt werven.

Durf te vragen!
Durf te vragen! is de Nederlandse versie van de Amerikaanse bestseller over het werven van donateurs. Auteur van het boek is Marc A. Pitman, een Amerikaanse specialist op het gebied van fondsenwerving en donaties.
Het boek wordt in Nederland uitgegeven door Tekst en Uitleg BV.

Stapsgewijs en zonder angst donateurs benaderen
Aan de hand van de R.A.A.K. formule legt Pitman in het boek Durf te vragen! uit hoe je stapsgewijs en zonder angst donateurs kunt benaderen en hoe goede relaties met donateurs opgebouwd worden.
Ook legt hij uit hoe je donateurs op een relevante manier bij je project kunt betrekken.

Vertel een verhaal
Pitman verstrekt je de handvaten die je helpen om je doel te financieren en leert je dat door het vertellen van een verhaal het vragen van geld eenvoudiger is.
Ook is er aandacht voor de zeven meest voorkomende fouten op het gebied van fondsenwerving en hoe je deze kunt vermijden.
Bovendien zal de Amerikaanse bestseller auteur een aantal geheimen verklappen om met succes geld te vragen aan donateurs en leert je om met plezier fondsen te werven.

Op de donateur gerichte monoloog
Durf te vragen! wijzigt de aanpak van fondsenwerving van een statische in een dynamische op de donateur gerichte monoloog. Of je nou als werknemer of vrijwilliger actief bent voor een organisatie, dit boek helpt jou grote geldbedragen in te zamelen voor jouw goede doel.

Marc A. Pitman
Marc A. Pitman is een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving die regelmatig geciteerd word door Reuters, CBS en de Chronicle of Philanthropy. Hij heeft vele miljoenen dollars ingezameld voor organisaties op het gebied van onderwijs, kunst en de gezondheidszorg. Daarnaast is hij een veelgevraagde spreker en fondsenwervingsadviseur.
Zijn Amerikaanse bestseller over het effectief werven van donateurs is onlangs in het Nederlands verschenen onder de titel “Durf te vragen!”.

Meer informatie over Durf te vragen!
Titel boek: Durf te vragen!
Ondertitel: Effectief donateurs werven
Uitgever: Tekst en Uitleg BV
Info: http://www.tekstenuitlegbv.nl/durftevragen
Auteur: Marc A. Pitman
Aantal pagina’s: 100
ISBN nummer: 978-90-817558-2-5
Prijs: € 19,95

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*