Chocolade, medicijn in zware tijden.

Beste collega ondernemers,

De oude Maya’s en Azteken wisten het al. Als het hun leiders even tegenzat, gebruiken zij chocolade. Voor hen was chocolade medicijn, vitaminepil en pepmiddel ineen. Zij bouwden een cultuur waarover nóg gesproken wordt. Helaas gaat het gesprek tegenwoordig vaker over de crisis. Over donkere wolken. Economische tegenwind. We kunnen best een opsteker gebruiken. Die vindt u minder ver weg dan u denkt: in duurzame fairtrade chocoladeletters.

Dank tastbaar maken

Bij tegenwind kan men natuurlijk direct alle zeilen strijken. Maar zo zit u niet in elkaar. U steekt liever energie in de relaties die u hebben gemaakt tot wie u nu bent. Juist de weken die komen, lenen zich daar uitstekend voor. Maak uw dank voor inzet en vertrouwen eens heel tastbaar. Ons eerlijke chocolade assortiment en onze met Guernseyroomboter gemaakte patisserie producten vallen altijd in de smaak bij uw zakelijke en privérelaties.

U laat zich niet lamleggen

We vertellen u graag hoe u met onze producten donkere dagen kunt oplichten. Natuurlijk staat u niet toe dat de crisis u lamlegt. Met Bestel-Chocolade.nl biedt u uzelf en uw relaties medicijn, vitaminepil en pepmiddel ineen. En dan ontdekt u dat die Maya’s en Azteken zo dom nog niet waren….!

Met vriendelijke groet,

Bestel-chocolade.nl
De lekkerste chocolade online

chocoladeletters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*