Een begrip in Apeldoorn laat overtollig materieel online veilen

, ,

Zaandam, 2 november 2012. Het Zaanse online veilinghuis Veilingwinnaar biedt u een unieke hijs-en werktuig veiling.
Deze veiling wordt in opdracht van het gerenommeerde bedrijf Burghout Apeldoorn Kranen uitgevoerd. Dit bedrijf is al 43 jaar actief in het hijs-en werktuig branche. B.A.K. heeft besloten om het overtollige gereedschap en werktuig middels een veiling van de hand te doen.

Het gaat om diverse goederen als een Coles hijskraan, aanhangers, manbakken, containers, takels, kubels. Dit alles en nog veel meer wordt geveild door het online veilinghuis Veilingwinnaar. De verkoop via een veiling levert een groot kostenvoordeel op voor de koper. Zo kunnen ook starters in deze branche voor een goede prijs aan hoogwaardig werktuig komen.

De veiling gaat op 8 november 2012 van start maar is al te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 15 november 2012 om 16.00 uur zijn de winnaars van de veiling bekend. Heeft u interesse om de diverse goederen te bekijken? Dan is dat mogelijk op zaterdag 10 november tussen 10.00 en 14.00 uur.

Veilingwinnaar B.V. veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*