Op talenreis met ESL Taalreizen blijkt het voordeligst

Amsterdam, 01 November 2012

ESL Taalreizen bied dit najaar de voordeligste prijzen aan voor taalreizen in zowel binnen als buiten Europa. Vanaf heden garandeert de reisorganisatie de consument van de beste prijzen. Cursisten die toch een betere prijs ergens anders vinden  krijgen het verschil voor 100 procent vergoed.

De organisatie bied niet alleen een prijsgarantie aan dit najaar. Er is dit najaar ook een overvloed aan cursussen en bestemmingen die met een vriendelijke prijs geboekt kunnen worden.

Zo hoeft men bijvoorbeeld niet te betalen voor de vluchten naar bestemmingen binnen Europa zoals Spanje, Engeland en Ierland. Voor de verre bestemmingen hoeft men niet te betalen voor extra excursies of sportactiviteiten.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor voordelige taalreizen dit jaar. Met name de cursussen in Duitsland hebben veel te bieden deze winter. Zo kan men genieten van een gratis wellness aanbod of een theatershow in Berlijn wanneer men een reis van 12 weken boekt.

Daarnaast is het ook mogelijk om 1 cursus Duits te volgen in twee verschillende steden.  De cursist begint bijvoorbeeld in Berlijn en eindigt de cursus in München. Dit is ideaal voor cursisten die graag meer over de cultuur en het land te weten willen komen. “De afgelopen jaren hebben we veel onderzoek gedaan naar de uitbreidingsmogelijkheden van onze cursussen. Het  volgen van 1 taalcursus in 2 verschillende landen bleek er populair. Vandaar deze aanbieding.” Aldus een medewerker van de organisatie.  Bezoek deze website

Einde Persbericht

ESL Taalreizen organiseert kwalitatieve programma’s voor taalonderwijs in het buitenland in meer dan 13 talen, waaronder Spaans, Italiaans, Duits, Grieks, Frans, Japans, Russisch, Thai’s, Turks, Arabisch, Chinees (Mandarijns), Portugees en Nederlands. Voor meer informatie over ESL Taalreizen en het uitgebreide aanbod in verschillende cursussen kunt u terecht op de website http://www.esl-taalreizen.com of bezoek het Nederlandse het hoofdkantoor in Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*