Persbericht Dual Sim Case for iPhone 4

,

Maak voortaan gebruik van de Dual Sim Case voor je iPhone 4 of iPhone 4S om 2 simkaarten tegelijkertijd aan te sluiten. Met deze case kan je heel eenvoudig en makkelijk switchen van simkaarten door één klik. Je wisselt de twee simkaarten door alleen een schakelaar op de achterkant van je iPhone om te zetten. Je hoeft geen moeite te nemen om je iPhone te ‘jailbreaken’ want je schuift gewoon de schakelaar om naar de andere simkaart en je bent klaar. Makkelijker kunnen wij bij MegaGadgets het niet voor je maken.

De Dual Sim Case ziet er zeer modern en stijlvol uit. Het is een zeer handige en ideale gadget om je zakelijke en persoonlijke telefoonnummer te scheiden en tegelijk je iPhone te beschermen tegen vallen, stoten en krassen.

Er zijn diverse iPhone-cases op de markt gebracht met dezelfde mogelijkheid om verschillende simkaarten te gebruiken, maar vaak moet je de iPhone jailbreaken voordat je deze kan gebruiken.  Dit is dus niet het geval bij de Dual Sim Case. Je hebt  geen speciale software nodig om deze telefooncase te gebruiken. De case is geschikt voor standaard simkaarten en voor micro simkaarten en is bij MegaGadgets verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs van €39,95.

Wij verwijzen u naar de Dual Sim Case for iPhone bij MegaGadgets met onderstaande link:
http://www.megagadgets.nl/dual-sim-case-for-iphone.html.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*