Puglia avond bij il gallo. Beleef Italië op 14 dec. in optima forma

Ristorante il gallo & Graziella organiseren een avond in het teken van Puglia

Westenschouwen; vrijdag 14 december aanstaande organiseert il gallo in samenwerking met Graziella Wobben een avond in het teken van het echte Italië, dit maal staat Puglia ( spreek uit; Poulye) centraal. Een langgerechte provincie in het uiterste zuidoosten van Italië, met als hoofdstad Bari.
Puglia is bekend om zijn vele mossel en oesterkwekerijen, orrichetta pasta, de druivensoorten negroamaro en primitivo, maar vooral vanwege olijfolie. Puglia is de grootste producent van olijven.
Graziella geeft op Schouwen-Duiveland al jaren Italiaanse les en heeft zodoende vorig jaar een educatieve reis naar Puglia gemaakt met een aantal cursisten en wil haar ervaringen graag delen met belangstellende. Dit alles zal ondersteund worden met foto’s, video’s & anekdotes van de streek uit de hak van de laars.
Il gallo zal deze avond zorgen voor een echt Pugliaans 3- gangen menu, begeleidt met wijnen uit de streek, uiteraard afsluitend met espresso. Dit alles voor € 35, – p.p. reserveren gewenst.
Voor ieder toegankelijk die geïnteresseerd is in het echte Italië of Puglia in het bijzonder. Het wordt een unieke avond Italië, dat staat vast!!

ristaurante il gallo

Westenschouwenseweg 14,
4328 RE Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111 650444

http://www.ilgallo.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*