Start thermoskannenwinkel.nl

Start thermoskannenwinkel.nl na enige weken staat de webshop online. Op thermoskannenwinkel wordt in de toekomst een volledig assortiment herbruikbare thermoskannen en thermosflessen aangeboden. Op dit moment hebben wij een klein basis assortiment die langzaam verder uitgebreid gaat worden.

Nieuwe kwalitatieve uitstaande merken worden binnenkort toegevoegd aan het assortiment. Leuke design thermoskannen en thermosflessen voor op het werk of thuis. Gemakkelijk te bestellen en snel thuis geleverd via Post NL. Op dit moment hebben wij in ons assortiment de merken Contigo, Aladdin, KeepCup en Sigg.

Alle producten in de winkel zijn normaal gesproken op voorraad en voor 17.00 bestelt is morgen in huis. Thermoskannenwinkel.nl: Een assortiment thermoskannen, thermosflessen, koffiekannen en isoleerkannen voor in de auto of onderweg. Thermoskan, thermosfles, koffiekan of isoleerkan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*