VIVA400 awards uitreiking in TOBACCO Theater

, ,

Op 27 november 2012 was het zo ver: de jaarlijkse uitreiking van de VIVA400 awards. Dit keer, de 5e editie, werden de prestigieuze beeldjes door Humberto Tan uitgedeeld in het TOBACCO Theater Amsterdam.

De paarse loper van het TOBACCO Theater lag uit, de gasten (250 bijzondere dames) zagen er prachtig uit en Humberto Tan prees zichzelf gelukkig als één van de weinige aanwezige mannen. Na een oppeppende speech van TrendWatcher Lieke Lamb (“Als iedereen ziet dat je valt, zien ze ook dat je weer opstaat”) en een topdiner van TOBACCO theater kok: Antoine Hermans, was het dan echt tijd voor Humberto om de zenuwachtige en gespannen dames uit hun lijden te verlossen. De winnaressen werden bekend gemaakt. Van bekend Nederland naar up-coming Nederland, ze waren er allemaal bij. DJ Isis verzorgde de After-Party en het bleef nog lang gezellig onrustig op de Nes 75.

De gelukkige winnaressen:

In de categorie bloggers:         Cynthia Schultz
In de categorie business:          Hella Huizinga
In de categorie creative:          Chantal van Gastel
In de categorie eco:                 Ellen Gerritsen
In de categorie fashion:            Doutzen Kroes
In de categorie powerful:          Ranomi Kromowidjojo
In de categorie showbizz:         Carice van Houten
In de categorie smart:              Hilde Kroes
In de categorie youngtalent:    Dilan Yurdakul en Toprak Yalçiner

De Viva400 awards worden sinds 2008 uitgereikt en er komen enkel vrouwen in de lijst voor. Vrouwen die elk binnen hun eigen vakgebied iets bijzonders gepresteerd hebben, een onderscheiding hebben gekregen of op een andere manier erkenning verdienen. Er zijn inmiddels negen categorieën, te weten: bloggers, business, creative, eco, fashion, powerful, showbizz, smart en youngtalent. Windows 8 en Renault waren dit jaar de sponsors en het TOBACCO Theater in de theaterstraat van Amsterdam (Nes) zorgde ervoor dat dit event naar topniveau werd gedragen. #viva400 was zelfs trending topic, een klein detail dat alles omvat.

Meer informatie: www.tobacco.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*