Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl; de enige echte zorgverzekeringvergelijker voor studenten!

, ,

Wanneer u er voor kiest om de zorgverzekeringen voor het jaar 2013 aan een grondige vergelijking te onderwerpen kunt u op deze manier al snel enkele tientallen euro’s per maand besparen. Net omwille van het belang van een degelijke vergelijking wordt op maandag 26 november 2012 de website Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl gelanceerd. Deze website zal haar gebruikers de mogelijkheid bieden om op een snelle en eenvoudige manier de studentenzorgverzekeringen voor 2013 te vergelijken.

De vergelijker

De startpagina van de website Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl zal de bezoeker meteen een aantal keuzes voorschotelen. Zo kan de bezoeker meteen aangeven welke dekkingen hij belangrijk vindt en hoe hoog het eigen risico moet zijn. Op basis van deze informatie zal het systeem de zorgverzekeringen vergelijken en aan de gebruiker aangeven welke verzekeringen het best voldoen aan zijn of haar verwachtingen. Zeer interessant om weten is ook dat alle acties en aanbiedingen mee opgenomen worden in de vergelijking. Dit zorgt er voor dat u als gebruiker meteen de interessantste zorgverzekeringen krijgt voorgeschoteld. Daarnaast is het eveneens mogelijk om klantenbeoordelingen toe te voegen en / of te lezen van anderen.

Een belangrijk kenmerk van de website Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl is dat ook gespecialiseerde zorgverzekeraars als ZEKUR en TakeCareNow! worden ondersteund. Anderzijds maken ook grote en bekende zorgverzekeraars van aanvullende zorgverzekeringen deel uit van de vergelijking. Denk hierbij aan zorgverzekeraars als OHRA, Univé en FBTO.

Speciale verzekeringen voor studenten

Het is algemeen bekend dat u bij de studentenzorgverzekering over een aantal voordelen beschikt ten opzichte van de gewone zorgverzekering. Het belangrijkste voordeel is waarschijnlijk de kostprijs. Omdat studenten veelal slechts een beperkt beroep moeten doen op hun zorgverzekering ligt de verzekeringspremie beduidend lager. Daarnaast worden door de studentenzorgverzekering ook enkele dekkingen aangeboden die we niet terugvinden in de gewone basisverzekering. Denk hierbij aan zaken als anticonceptie en een buitenlanddekking. Studentenzorgverzekeringen kunt u daarnaast in de meeste gevallen helemaal online afsluiten waardoor u veel tijd, moeite en ook geld wordt bespaard.

Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl zult u kunnen vaststellen dat het reeds in enkele klikken mogelijk is om uit te zoeken welke zorgverzekering het beste aansluit op uw verwachtingen. Het keuzemenu is geoptimaliseerd aan de doelgroep en biedt u de mogelijkheid om dekkingen als tandartskosten, brillen of lenzen, anticonceptie en fysiotherapie aan te duiden. Ook een heuse buitenlanddekking behoort tot de mogelijkheden. Onderzoek heeft namelijk eerder reeds aangetoond dat deze medische kosten het vaak voorkomen bij jongeren, naast kosten voor de huisarts dan uiteraard. Tot slot is alle informatie op de website duidelijk opgesteld waardoor niets u nog  tegenhoudt om snel en eenvoudig uw nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Netoda Internet Marketing B.V.

Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl is een project van webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Dit bedrijf stond eerder reeds in voor de lancering van websites als Fashionblogster.com en Mobielinternet.nl en staat er om bekend fanatiek gebruik te maken van zogenaamde affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*