PEAK-IT levert zorg specifiek werkpleksupport bij Ipse de Bruggen

Naarden, 05 december 2012 – Ipse de Bruggen en de serviceline Outsourcing & Projecten van PEAK-IT  starten een gezamenlijke pilot voor de werkpleksupport. Deze pilot heeft de duur van 6 maanden en bestaat bij de start uit 500 werkplekken op de vestigingen Nootdorp, Delft en Pijnacker. Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5500 cliënten met een verstandelijke of meervoudige handicap.

Na een aanbestedingstraject, waarbij 3 partijen overbleven, heeft PEAK-IT de aanbesteding gewonnen voor de pilot van de werkplekondersteuning. PEAK-IT levert de support van de werkplekken in aanvulling op de Servicedesk van Ipse de Bruggen, welke de eerste lijn verzorgt. Bij vragen over IT worden deze doorgezet naar het Service Center van PEAK-IT in Naarden. Het service management vindt volledig in het systeem van Ipse de Bruggen plaats, hiervoor is het Service Center van PEAK-IT speciaal ingericht. Om de gebruikers nog beter van dienst te zijn, vindt er ook ondersteuning op locatie plaats.

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking”, geeft Maarten Cobelens, Algemeen directeur PEAK-IT aan. “Door onze kennis van de zorg en de flexibiliteit van ons dienstaanbod met Deta+ en Outsourcing kunnen wij een zorg specifiek werkpleksupport bieden aan Ipse de Bruggen.”

Tijdens de aanloop naar de overeenkomst hebben de mensen PEAK-IT en Ipse de Bruggen uitgebreid met elkaar overlegd en gespard over de invulling van de pilot. Gedurende dit proces kwam naar voren dat juist de gezamenlijke visie op procesverbetering en verbetering van de dienstverlening naar de gebruikers werd gedeeld.

“PEAK-IT onderscheid zich door heel goed onze processen te begrijpen”, zegt Jan Vellema,  Manager ICT Service Ipse de Bruggen. “ Procesverbetering is een onderdeel van het project geworden en daarmee maken zij hun slogan: Your business is our priority, volledig waar.”

Tijdens de pilot vindt er maandelijks overleg plaats tussen de gebruikersgroep van Ipse de Bruggen en de betrokken service manager van PEAK-IT. Hier wordt de voortgang van de pilot en de KPI’s besproken en daarnaast wordt advies gegeven met betrekking tot procesverbeteringen.

Afhankelijk van het verloop zullen meerdere vestigingen bij de pilot betrokken worden.

Over PEAK-IT

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dé standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl. Volg ons op twitter.com/peakitfacebook.com/peakit.nl en linkedin.com/company/peak-it

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*