Te koop bij Lencom.eu: Sonoro Design radio’s

Bij Lencom.eu vindt u kwaliteitsvolle designradio’s van het label Sonoro.

De muziek producten van Sonoro zijn met hun verschillende kleuren niet enkel een lust voor het oog, ze blinken tevens uit in eenvoud en kwaliteit. Dankzij het moderne design en de diverse kleuren passen deze radio’s in iedere kamer, of neem je ze zelfs mee op reis.

Sonoro biedt een viertal type radio’s:

De Cubo (Lounge) is een compacte FM radio die te verkrijgen is in diverse kleuren: roze, groen, geel, wit, zilver, rood en zwart. De Lounge versie van de Cubo heeft een lederen omkleding en is verkrijgbaar in het bruin of zwart. De Cubo is gemaakt in hout afgewerkt met een pianolak, wat dit product zeer degelijk en kwaliteitsvol maakt. Naast een CD speler en een PLL Tuner met FM radio heeft de Cubo ook nog een radiofunctie, een wekkerfunctie en een optie om een iPod aan te sluiten. De Sonoro Cubo is verkrijgbaar vanaf €284,05.

De CuboDock is -zoals de naam al doet vermoeden- een dockingstaion voor de iPod en iPhone. De CuboDock maakt verbinding met iPhone en iPod via bluetooth, maar men kan via dit medium ook andere aparaten zoals een iPad, smartphone of PC aansluiten. De CuboDock is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, groen of roze. De CuboDock kan van jouw zijn vanaf €284,05!

De draagbare variant van de Cubo is de CuboGo. Deze designradio heeft een ingebouwde batterij met een maximale duur van maar liefst 20 uur. De CuboGo omvat een tuner met FM radio en biedt de optie tot het verbinden van een iPod of MP3 speler. Ook deze Sonoro radio is leverbaar in verscheidene kleuren: blauw, groen, oranje, paars, rood, taupe, wit en zwart. Daarnaast is er de optie om de kleur van de CuboGo aan te passen door hem een nieuw jasje te geven. Voor slechts €141,55 wisselt de CuboGo van eigenaar.

De Sonoro iElements is een elegant en compacte muzieksysteem voor liefhebbers! Wordt wakker in de ochtend met je favoriete muziek van de radio of van je iPod en ga er ’s avonds weer mee slapen. Dankzij de compacte afmetingen, kan de iElements geplaatst worden op ieder nachtkastje of bureau en dankzij zijn stijlvolle design past hij perfect in iedere keuken of badkamer. Met de versterkte houten behuizing zorgt hij voor het beste geluid in iedere kamer. De iElements biedt een FM/AM radio met 10 voorkeurzenders en een wekkerfunctie met radio of alarm, sleeptimer en sluimerfunctie. Bovendien wordt er een iPod dockingstation standaard meegeleverd.De iElements is te krijgen in het wit en in het zwart. Deze moderne wekkerradio is verkrijgbaar bij Lencom.eu vanaf €236,55.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*