seks tour

Vibrator kopen online?

Jaren had ik in mijn nachtkastje een ladyshave die je ook als vibrator kon gebruiken. Beducht voor pottenkijkers ruimde ik hem altijd keurig op na gebruik. Alle hulpstukken weer in het doosje, niks gebeurd.
Misschien ook wel enigszins om voor mezelf te ontkennen dat ik het ding vaker gebruikte voor zijn tweede doel dan tegen mijn overbeharing. Er hing en hangt een nogal groot taboe omheen, zoals om het vrouwelijk orgasme.
Steeds vaker duiken berichten op in de media van vrouwen die openlijk toegeven erg veel genot te beleven aan een vibrator. Niet van christenvrouwen natuurlijk, die praten over zulks niet. Laat staan dat ze  sex speeltjes kopen
Hopelijk kunnen jullie verwerken dat ik het er toch even over ga hebben. Het kan namelijk een boel oplossen als je een poosje met een vibrator aan de gang gaat. En dan bedoel uiteraard niet dat je iedere middag naar huis moet rennen om je op bed te storten met dat ding tussen je benen.
Daarmee heb ik gelijk het grootste bezwaar van critici benoemd: Het zou verslavend zijn.
Maar even in alle eerlijkheid; een man mag dus wel bij iedere vrijpartij klaarkomen, maar als een vrouw dat doet, met behulp van, dan werkt dat verslavend?
En daar heb je dus het tweede tegenargument: Het zou onnatuurlijk zijn om daarvoor een apparaat te gebruiken, als je niet gewoon klaarkomt, jammer dan.
Mijn vraag daarbij is: Wel een wasmachine, geen vibrator?
Zoals ik al zei in mijn blog over het vrouwelijk orgasme, is het voor de meeste vrouwen knap lastig om klaar te komen. En het is mijn stellige overtuiging dat de Schepper de clitoris juist daarvoor heeft aangebracht dus wat zou er op tegen zijn als je je bekwaamt in het ontwikkelen ervan?
Je geeft je peuter toch ook een loopauto?
En daar schijnt ook gelijk het licht aan het eind van de tunnel; Bij oefenen met vibrator ontstaat er een kundigheid die, in de meeste gevallen, het apparaat vanzelf min of meer overbodig maakt.
Al kan het nog altijd een prima aanvulling voor beide partners zijn. Handwasjes doe je tenslotte ook nog af en toe.
Ik zeg doen! De juiste vinden is nog wel een hele toer hoor, mijne ging kapot en was niet meer te krijgen en ik heb er wel een paar weggegooid voor ze versleten waren zeg maar. De investering absoluut waard. Hier ga ik geen reclame maken want dit is nu juist iets heel persoonlijks. Wat de ene vrouw geweldig vindt, vindt de andere verschrikkelijk.
Dat is natuurlijk ook de reden dat er geen sluitende oplossing te vinden is voor moeilijk klaarkomen.
Ieder menselijk lichaam uniek, met name dat van jou, vrouw!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*