11 jarige jongen lanceert voetbalsite voor de jeugd

,

De nog maar 11 jarige Rickson heeft vandaag officieel zijn website gelanceerd (http://www.futsalkings.nl). De voetbal site laat de jeugd kennis maken met het fenomeen straatvoetbal en Futsal. Ook freestyle soccer word onder de aandacht gebracht.

Rickson heeft altijd een passie voor voetbal gehad en ziet het als zijn missie om dat met andere jongeren te delen.

Rickson zegt hierover: “Ik ben altijd fan geweest van het straatvoetballen, zelf doe ik alleen veldvoetbal maar wil ook in de toekomst meer gaan zaalvoetballen. Het is heel goed voor mijn techniek. Grote idolen van het straatvoetbal zijn bijvoorbeeld Edward van Gils, Jermaine Vanenburg, Issy Hitman en nog vele anderen.

Ik wil met deze site andere kinderen en jongeren samenbrengen zodat we met zijn allen beter kunnen worden om zo de beste in de wereld te blijven”.

Bij deze dan ook een oproep voor iedereen om een kijkje te nemen op Rickson zijn nieuwe website. Bekijk Tricks, wedstrijden, freestyle soccer, Biografieën en nog veel MEER..

GA NU NAAR  www.futsalkings.nl