Adri den Dekker trotse eigenaar van nieuwe online kaasshop

Sinds 2012 is Adri den Dekker trotse eigenaar van een nieuwe online kaaswinkel. Of het nu gaat om diverse soorten Hollandse of buitenlandse kaas, kaasfondue, kaasplateau of kaasgereedschap: Adri den Dekker heeft het.
Op www.delekkerstekaas.nl kunt u als consument of horeca ondernemer uit meer dan 300 soorten exclusieve Hollandse en Buitenlandse kazen kiezen. De kaas is gegarandeerd vers: deze wordt pas gesneden als de bestelling binnenkomt. Verjaardag? Feestje? Gewoon zomaar of bent u een uitbater van een horeca gelegenheid en wil u uw gasten wat anders serveren dan een ‘gewoon’ blokje kaas? Adri den Dekker kan door zijn jarenlange ervaring altijd de geschikte kaas aanbevelen.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Door een uitgekiend inkoopbeleid zijn de gehanteerde prijzen ook nog eens lager dan de kaasspeciaalzaak. Bij bestellingen boven de €40,- rekent DeLekkersteKaas.nl geen verzendkosten.
Kijk eens rustig rond op de website (www.delekkerstekaas.nl) of bel vrijblijvend voor inlichtingen en vragen naar 02 353 22 502. Als u liever een mail stuurt is dit ook mogelijk, naar info@delekkerstekaas.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*