Afvallen via sms

Heel wat mannen en vrouwen, maar ook kinderen hebben zich in het nieuwe jaar voorgenomen om gezonder te eten en meer te bewegen. Sommigen willen een beetje afslanken, anderen willen weer drastisch afvallen. Een ieder die zich voorneemt om iets te doen, dient zich wel te houden aan zijn of haar voornemens. Door je eraan te houden bereik je zeker je doel. Afhaken of denken aan afhaken werkt helaas niet. Het is soms heel belangrijk om geadviseerd te worden of begeleiding te krijgen van een coach. Behalve dat deze je adviseert, wordt je ook bij elke stap gemotiveerd.

Zo zijn er verschillende manieren uitgevonden om mensen die niet naar een sportschool gaan of bij een afslankclub zijn verbonden, thuis te motiveren. Een van de manieren is sms. Door deze dienst worden mensen voor een bepaalde periode dagelijks gecoacht via sms. Deze manier van coaching gaat ook prima samen als je al begeleiding krijgt van een diëtiste of sportinstructeur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*