All Safe: De opslagruimte voor uw opslagbehoeften

All Safe biedt de voordeligste opslagruimte voor mensen die hun goederen graag veilig, verwarmd, schoon en droog opslaan. U wilt uw goederen immers met een gerust hart stallen in een gehuurde ruimte. All Safe voorziet in al uw wensen die bij een opslagruimte huren vereist zijn.

All Safe is van start gegaan met een filiaal in Amsterdam-West. Al snel heeft All Safe het vertrouwen van vele mensen gewonnen door de uitmuntende service waardoor het bedrijf zich heeft kunnen uitbreiden. Vandaag de dag is overal in Nederland een filiaal te vinden bij u in de buurt. Bij een bezoek krijgt u een rondleiding en altijd een passend advies voor uw eigen opslagruimte.

Op de vestigingen van All Safe kunt u kiezen uit opslagruimtes van verschillende formaten. Hierin slaat u goederen of inboedel voor de door u gewenste periode op. De opslagruimtes zijn geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De ruimtes kunnen gehuurd worden voor diverse doeleinden: van archiefopslag, autostalling en bootstalling tot goederenopslag en wijnopslag.

U heeft dagelijks van 06:00 tot 23:00 toegang tot uw opslag. U kunt gebruikmaken van de gratis verhuisbus en aanhangwagen of verhuishulp voor het huren van een opslagruimte. Er zijn goede doorrijmogelijkheden door en om het gebouw. Daarnaast kunt u uiteraard ook overdekt laden en lossen. Hetzelfde geldt ook voor vrachtauto’s. Er zijn ruime goederenliften beschikbaar voor opslag op etages. Bovendien kunt u terecht bij de gratis klantenservicelijn voor advies.

All Safe is gegarandeerd de goedkoopste. Alle opslagruimtes worden dan ook tegen de laagste prijsgarantie aangeboden. Het huren van een opslagruimte is zelfs tijdelijk de 1emaand geheel gratis. Alleen het aantal dagen dat een opslagruimte wordt gehuurd wordt in rekening gebracht zonder tussentijdse verhoging. All Safe staat garant voor een betrouwbare, professionele en schone opslagruimte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*