Bagagelabel.nl neemt Reislabels.nl per direct over

, , , ,

PERSBERICHT

Bagagelabel.nl neemt Reislabels.nl per direct over

Webshop Reislabels.nl stopt per direct haar online activiteiten en brengt deze onder bij Bagagelabel.nl.

Rotterdam, 30 januari 2013
Een nieuw jaar, een frisse wind! Na ruim 4 jaar stopt reiswebshop Reislabels.nl ermee. Na een voortvarende start als WereldReisShop.nl, vervolgens Reisopladers.nl en nu dan Reislabels.nl is het tijd om de activiteiten te beëindigen.

Omzetstijging van ruim 42%
Niet vanwege uitblijvend succes, integendeel: de omzet steeg in 2012 met ruim 42% t.o.v. 2011 en het aantal unieke bezoekers steeg met 18% naar een ruime 6.700. We stoppen er simpelweg mee omdat de webshopactiviteiten niet meer binnen de core-business van het bedrijf passen. Reislabels.nl is onderdeel van de NCAB Media Group, dat zich voornamelijk richt op journalistiek, mediacommunicatie en sponsored media.

Bagagelabel.nl
Op Bagagelabel.nl vindt u sinds 2011 diverse producten die zorgen voor het behoud van uw bagage. In geval van beschadiging of wanneer deze per ongeluk op een verkeerde bestemming aankomt. De absolute best-seller in het assortiment van Bagagelabel.nl is het Trace Me bagagelabel, dat u in geval van verlies via een SMS en email bericht op de hoogte stelt van de locatie van uw bagage. Het Trace Me bagagelabel is al geruime tijd verkrijgbaar in o.a. Amerika en Engeland en heeft zich inmiddels bewezen als succesvol hulpmiddel bij het identificeren van bagage.

Meer informatie
Op www.bagagelabel.nl zijn alle producten te bekijken en direct te bestellen. Betaling geschiedt veilig en vertrouwd via iDEAL, PayPal (incl. creditcards) of bankoverschrijving. Bagagelabel.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel organisatie (Thuiswinkel.org) en bestellingen worden binnen 24 uur met PostNL verzonden.
————————————————————————————-

Meer informatie: www.bagagelabel.nl of info@bagagelabel.nl (Dhr. Wim Rutgers)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*