Bezuinigd op infra fonds

De sector design & construct ook wel bekend als onder andere de bouw sector, krijgt te maken met enkele belangrijke bezuinigingen. De bezuinigingen komen voort uit de begroting voor het jaar 2013 voor het infra fonds, waarbij middelen worden gealloceerd voor het aanleggen van onder meer spoorlijnen, wegen en vaarwegen, onder druk komen te staan. Projecten welke reeds in de planning waren lopen de kans dat deze kunnen worden vertraagd of zelfs helemaal geschrapt.

Er wordt in totaal tot en met het jaar 2028 voor een bedrag van om en bij vijf miljard euro bezuinigd op het infra fonds. Ook de belasting verhogingen zullen veel effecten hebben op de geplande activiteiten en projecten. Tussen al het slechte nieuws is een meevaller dat het project voor de N65 een bedrag van 55 miljoen euro krijgt voor de realisatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*