Domotica moet je beleven

Wanneer je een nieuwbouw huis laat bouwen of je huidige woning verbouwt heb je de kans bij uitstek om domotica te laten installeren. Domotica betekent huisautomatisering en zorgt ervoor dat u minder afstandbedieningen nodig heeft. Hierdoor bestuurt u voortaan onder andere de verlichting, alle media, rolluiken en camerabeveiliging via één bedieningspaneel. Zeg nu zelf: gemak dient toch de mens?
State of the art
Het lijkt erop dat huisautomatisering nog in de kinderschoenen staat. Slechts weinigen weten dat het al jaren bestaat. Het was echter altijd onbereikbaar voor de massa, omslachtig en duur. Inmiddels is er een hoop veranderd. Inmiddels is er Control4: het nieuwste van het nieuwste. Moest er vroeger nog vaak gehakt worden om alle benodigde bekabeling aan te leggen, met Control4 communiceert alles draadloos. Domotica hoort thuis in iedere moderne woning. De mogelijkheden zijn eindeloos: muziek en films aanzetten, de verwarming en airco, garagedeur, jaloezieën, rolluiken en nog veel meer bestuurt u met één paneel.

Scheelt in de portemonnee
Ook qua kosten scheelt dit Amerikaanse domotica merk aanzienlijk ten opzichte van andere merken. Mede door de hoge installatiekosten was men voor een eenvoudig huis-tuin-en-keuken huisautomatisering systeem al vele duizenden euro’s kwijt. Bij Control4 is de instapprijs dusdanig laag dat alle andere domotica systemen bijna overbodig zijn. Het kan bijna niet anders dan dat u geïnteresseerd bent in dit stuk ultramoderne techniek. Kijk eens op www.aircoenelektra.nl voor de overige mogelijkheden. Zij zijn geautoriseerd dealer van Control4 waardoor u verzekerd bent van goede service.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*