Duurzame radiatoren

, ,

Verwarminghandel.nl denkt met de Henrad Softline paneelradiatoren ook aan de duurzame medemens. Deze Henrad radiatoren maken gebruik van een nieuwe technologie die ervoor zorgt dat de radiator haar energie opnieuw kan gebruiken, waardoor de radiator sneller opwarmt. Daarnaast zal de warmte langer behouden blijven doordat deze paneelradiatoren minder wamteverlies hebben aan de achterkant van de radiator. Dit zal uiteindelijk ook resulteren in een lagere energierekening. De Sofltine is een paneelradiator die speciaal is ontwikkeld om het comfortniveau bij lage aanvoertemperaturen te laten stijgen en het energieverbruik te laten dalen.  Daarnaast hebben de Softline radiatoren een leuke vormgeving waardoor ze in de diverse  kamers gezien mogen worden.

De Henrad Softline paneelradiatoren worden geleverd met de standaard bevestigingsmateriaal. U moet dan denken aan een ontluchter, blinddoppen en ophangbeugels. De Softline paneelradiatoren van Henrad zijn op Verwarminghandel.nl verkrijgbaar in diverse radiator types en maten. De radiator types 11, 21, 22 en 33 zijn van 30 t/m 90 hoog en van 30 t/m 3000 breed verkrijgbaar.

De Softline radiatoren van Henrad scoren met een tot 50 procent hogere stralingswarmte bijzonder goed ten opzichte van de ‘normale’ radiatoren. Als er meer straling wordt gecreëerd betekent dat meer comfort.  De Henrad Softline paneelradiatoren zijn op dit moment de enige radiatoren die een nagenoeg perfecte afgifterendement kan voorleggen, gestaafd door de NEN 7120 norm, aldus een onafhankelijk onderzoek.

Specificaties van de Henrad Softline Paneelradiatoren onder elkaar:

  • De radiatoren worden standaard geleverd in de RAL kleur 9016 (wit)
  • De radiatoren zijn voorzien van vooringesteld ventiel met middenonder aansluiting 1/2″
  • Henrad geeft een garantie van 10 jaar op lak en waterdichtheid
  • Optimaal warmterendement

Kijk voor meer informatie op Verwarminghandel.nl.

Contactpersoon voor de redactie

Verwarminghandel.nl
+31 06-4519 3520
elco@verwarminghandel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*