Een mobiel of vast pinapparaat kopen of huren?

Bijna ieder bedrijf is gebaat bij het gebruik van een pinapparaat. Maar wat is nu het beste? U kunt een pinapparaat kopen of huren, maar daarnaast moet u ook nog de keuze maken of u een vast of mobiel pinapparaat aanschaft.

Het gebruik van een pinapparaat heeft een aantal algemene voordelen. Het is een stuk veiliger omdat er minder tot geen contant geld aanwezig is en u hoeft ook niet naar de bank om te storten. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat veel mensen weinig tot geen contant geld meer op zak hebben en dat mensen grotere aankopen doen als er gepind kan worden. Nadeel is het eenmalige te investeren bedrag voor aankoop van uw pinapparatuur, maar u zult zien dat deze investering zich binnen korte termijn terugverdient.

Een vast of mobiel pinapparaat.
Belangrijk is het om een keuze te maken uit een vast of mobiel pinapparaat Heeft u op een balie een pinapparaat nodig dan kunt u het beste kiezen voor een vast pinapparaat. Wilt u flexibel of mobiel zijn voor op een terras of winkelvloer of bent u veel onderweg zoals bij ambulante handel, bezorgdiensten, beurzen of taxi’s dan biedt een mobiel pinapparaat uitkomst.

Kopen of huren van een pinapparaat
Wanneer u besloten heeft om een pinapparaat aan te schaffen moet de keuze gemaakt worden of u een pinapparaat wilt huren of kopen. Een pinapparaat kopen brengt een eenmalige investering met zich mee. Paqar verkoopt zijn pinapparaten vanaf 399 euro. Daarbij komt nog een Service Level Agreement vanaf 99 euro per jaar.

Huurt u een pinapparaat dan kiest u voor een vast laag bedrag per maand.In dit maandbedrag zit al een sla en een sim only abonnement. De huurperiode bedraagt 5 jaar. Ook bij koop kunnen wij de betalingsvoorwaarden aan uw situatie aanpassen.

Daarnaast betaald u zowel bij het huren als kopen een bedrag per transactie aan uw bank. Dit is bij alle banken hetzelfde vastgestelde bedrag.

Kijk voor meer informatie op www.paqar.nl of neem contact op via info@paqar.nl of  bel met +31 (0)20 363 02 33.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*