Fiets vakantiehuis Limburg

Dat Nederland een fietsland is wisten we allemaal, maar in de provincie Limburg wordt het meest gefietst. Van jong tot oud, leert fietsen of heeft een fiets, wat gebruikt wordt als voornaamste vervoersmiddel. Limburg heeft de afgelopen paar jaren meer dan twintig miljoen euro geïnvesteerd, om van Limburg een fietsprovincie te maken. Limburg wordt al zeven keer achtereen uitgeroepen tot de fietsprovincie van Nederland.

In Limburg is er veel geïnvesteerd in de kwaliteit en veiligheid van fietsers. Zo zijn er honderden nieuwe fietsen aangeschaft, meer dan honderd fiets cafés geopend en er is ook geïnvesteerd in fiets vakantiehuis Limburg. Het aantal sterren logies voor fietsers is ook toegenomen. Fietsers kunnen in 2013 wederom terecht in Limburg om hun fietsvakantie tot een succes te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*