Geeft ruimte aan het nieuwe werken met het plaatsen van een nieuwe dakkapel

Anno 2013 behoeft ‘het nieuwe werken’ geen toelichting meer. Werken kan overal en altijd, dus ook thuis. Maar om ongestoord aan het werk te kunnen is het wel handig als u beschikt over een rustige werkplek. Misschien wilt u wel meerdere werkplekken in uw woning realiseren. Bij gebrek aan licht en ruimte kan het plaatsen van een dakkapel uitkomst bieden.

Het creëren van een nieuwe, extra of grotere werkkamer door het plaatsen van een dakkapel is een prima mogelijkheid en hoeft geen kostbare en tijdrovende klus te zijn. De kosten zijn beperkt en de plaatsing kan in één dag.

Het nadeel van een werkruimte op zolder is meestal het gebrek aan daglicht en sta-ruimte. Juist dat is met een dakkapel uitstekend op te lossen. Een kapel hoeft natuurlijk niet alleen op een zolder geplaatst te worden, maar kan ook worden gebruikt om een bestaande werkkamer of studeerkamer te vergroten.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs?
BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat met een hoge isolatiewaarde. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan op http://www.bmdakkapel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*