Het gemak van een centraal stofzuigersysteem

, , , , ,

Ziet u ook altijd op tegen het stofzuigen van uw woning? Omdat u weet hoeveel werk het is om de stofzuiger te pakken en een vrij stopcontact te vinden? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervangen van de stofzuigerzak. Door het installeren van een centraal stofzuigersysteem bent u van al dit gedoe af.


Een centraal stofzuigersysteem is een systeem dat – zoals het woord al zegt – centraal gelegen is in uw woning. Er is één krachtige stofzuiger in huis aanwezig die voor alle ruimtes werkt. Vanaf deze stofzuiger worden leidingen naar diverse ruimtes gelegd waar u de slang op aan kunt sluiten. In deze ruimtes wordt een zogenaamd stofcontact geïnstalleerd waarop u de stofzuigerslang kunt aansluiten.

Hoe werkt zo’n stofzuigersysteem?

In tegenstelling tot een normale stofzuiger wordt bij een centraal systeem de stof en lucht apart van elkaar gescheiden. Op deze manier wordt het stof naar een speciale stofcontainer gestuurd en de aangezogen lucht gaat via een filter, zodat er geen vuile en ziekteverwekkende deeltjes meer inzitten. Een centraal stofzuigersysteem is dus niet alleen gemakkelijk, maar ook effectief!

Stofzuigersysteem doet woningwaarde stijgen

Voorheen was het een luxeproduct, maar een centraal stofzuigersysteem wordt steeds vaker als standaard beschouwd. Bovendien is het niet alleen een handig product, het zorgt ook voor een stijging van de waarde van uw woning. Nieuwbouw of bestaande bouw, voor iedere woning is een oplossing te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Er zijn diverse gespecialiseerde bedrijven, maar ook installatiebedrijven kunnen u van dienst zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een centraal stofzuigersysteem in uw woning via 0900 0800.

Bron: 0900 0800

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*