HP ElitePad 900 nu verkrijgbaar in Nederland

, ,

Emirates Airlines eerste zakelijke klant van HP’s nieuwste tablet

Amstelveen, 28 januari 2013 – HP’s zakelijke tablet ElitePad 900 is sinds deze week verkrijgbaar in Nederland. Deze dunne lichtgewicht tablet-computer is voorzien van een strak aluminium design en heeft toegang tot Wifi en Bluethooth. De HP tablet beschikt standaard over een microSD-slot en optioneel over 3G. De ElitePad 900 wordt geleverd met Windows 8 Pro. Verder heeft HP software toegevoegd voor zakelijke gebruikers zoals data-encryptie en een Access Manager die de veiligheidsstandaard van de tablet op het hoogste niveau houdt.

Eerste zakelijke klant
Luchtvaartmaatschappij Emirates Airlines rust sinds deze maand haar crew uit met de ElitePad 900. Zij neemt in totaal 1.000 stuks van HP’s zakelijke tablet af. De tablet computer helpt de crew bij het bieden van betere in-flight services en het verbeteren van de communicatie met passagiers. Reizigers profiteren van diensten die op maat gemaakt zijn voor hun wensen, zoals hun voorkeur voor eten en drinken tijdens de vlucht. Emirates Airlines is de eerste wereldwijde zakelijke afnemer van de nieuwe tablet van HP.

In de demonstratievideo van Emirates Airlines wordt het gebruiksgemak van de tablet bij de werkzaamheden van de crew getoond.

De ElitePad 900 is verkrijgbaar via de distributeurs van HP computers voor een adviesprijs van 599 euro.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is wereldwijd de grootste technologie onderneming, met een portfolio van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur oplossingen voor haar klanten. Voor meer informatie over HP (NYSE: HPQ) zie http://www.hp.com.

This news release contains forward-looking statements that involve risks, uncertainties and assumptions. If such risks or uncertainties materialize or such assumptions prove incorrect, the results of HP and its consolidated subsidiaries could differ materially from those expressed or implied by such forward-looking statements and assumptions. All statements other than statements of historical fact are statements that could be deemed forward-looking statements, including but not limited to statements of the plans, strategies and objectives of management for future operations; any statements concerning expected development, performance, market share or competitive performance relating to products and services; any statements regarding anticipated operational and financial results; any statements of expectation or belief; and any statements of assumptions underlying any of the foregoing. Risks, uncertainties and assumptions include macroeconomic and geopolitical trends and events; the competitive pressures faced by HP’s businesses; the development and transition of new products and services (and the enhancement of existing products and services) to meet customer needs and respond to emerging technological trends; the execution and performance of contracts by HP and its customers, suppliers and partners; the protection of HP’s intellectual property assets, including intellectual property licensed from third parties; integration and other risks associated with business combination and investment transactions; the hiring and retention of key employees; assumptions related to pension and other post-retirement costs and retirement programs; the execution, timing and results of restructuring plans, including estimates and assumptions related to the cost and the anticipated benefits of implementing those plans; expectations and assumptions relating to the execution and timing of cost reduction programs and restructuring and integration plans; the resolution of pending investigations, claims and disputes; and other risks that are described in HP’s Quarterly Report on Form 10-Q for the fiscal quarter ended July 31, 2012 and HP’s other filings with the Securities and Exchange Commission, including HP’s Annual Report on Form 10-K for the fiscal year ended October 31, 2011. HP assumes no obligation and does not intend to update these forward-looking statements.

© 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

Contactpersoon voor de redactie

Yu Mee Koning, Porter Novelli
+31 (0)6 54 92 1038
ymkoning@porternovelli.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*