Kindvriendelijk vakantiepark dichtbij in trek

Als we het hebben over de reis trends van dit jaar, dan kiest men vooral voor vakanties dichtbij. België, Limburg en kindvriendelijke vakantie parken genieten de voorkeur.

Nederlanders plannen hun vakantie dit jaar iets korter en gaan iets minder naar het buitenland. Nederlanders geven de voorkeur aan vakanties in eigen land of niet zo ver van het eigen land, zoals de buurlanden België of Duitsland. Vakanties doorbrengen op vakantieparken Limburg, groepsaccommodatie België of een kindvriendelijk vakantiepark staan bovenaan de lijst.

Nederlanders zijn een beetje voorzichtiger met veel geld uitgeven aan verre vakanties. Door vakanties dichtbij huis te plannen, kan men ook met de eigen auto de vakantie bestemming bereiken. Kamperen op de camping of vakantieparken is vooral in trek bij gezinnen met jonge kinderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*